![taip [taip.gif]](./images/smilies/taip.gif)

Lutz tikrai tą patį sako - mes čia turime nuostabų kolektyvą, šilumą bendraujant, malonius pajuokavimus, nuolatinį palaikymą ir pagalbą

Moderatorius: Ramsis
Na jei dar ir maityna tai kitą parodą tikrai atvažiuosiu ( juokauju) Patikėkit kaip man širdelė skaudėjo kad negalėjau atvažiuoti.Rifas rašė:Galiu tik paantrinti Ramsiui. Paroda - tai nuotaika, tai kaip grįžimas į namus po ilgos kelionės
![]()
Lutz tikrai tą patį sako - mes čia turime nuostabų kolektyvą, šilumą bendraujant, malonius pajuokavimus, nuolatinį palaikymą ir pagalbą(Jau nekalbant apie aukščiausios rūšies maitinimą
)
Tikiu ir užjaučiu. Gal kitąmet bus geriauricardas rašė: Patikėkit kaip man širdelė skaudėjo kad negalėjau atvažiuoti.
Ricardai, aš neminėjau, kad buvo retų katlėjų, kalbėjau apskritai apie parduodamas orchidėjas. O katlėjų labai retų nebuvo, tik gal kelios rečiau pardavimuose pasitaikančios, bet tikrai jos nėra retenybėsricardas rašė:MrGreen, Jūs rašėt kad prodoje vokiečiai buvo atveže retų katlėju, gal galėtumėt parašyti nors keliu katlėju pavadinimus, nesitveriu iš smalsumo .
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių