O LOD parduotuvėlėje nežiūrėjote?Ritada rašė:Kaip man patinka tokie augalėliaiO pas ką nors jos jau žydėjo? Jeigu kas nors kur pamatysite parduodant arba norėsite daigiuką parduoti informuokite

Moderatoriai: Urze, Evaja, Jurgita
O LOD parduotuvėlėje nežiūrėjote?Ritada rašė:Kaip man patinka tokie augalėliaiO pas ką nors jos jau žydėjo? Jeigu kas nors kur pamatysite parduodant arba norėsite daigiuką parduoti informuokite
Slogaa, kaip ketinate auginti šią lianą? Visas gražias vaniles, kurias teko matyti, vienija vienas bruožas - joms leista būti tikromis lianomis ir augti skersai, išilgai ir kaip tik jos užsigeidžia, lipti palmių kamienais ir sienomis. Bepigu tą pasiekti oranžerijose (ten ir palmių yra į kompaniją vanilei), bet gal ir namuose galima būtų rasti pakankamai šviesos gaunančią sieną ir paleisti vanilę ja lipti? Nes visos tos kopetėlės bent jau man atrodo sąlyginai gražiai, kol dar nedaug vanilės. Bet jai ilgėjant pradedama vynioti, kaišiot, raišiot, bandyt sulaikyt laukinę jos dvasią ir estetika pamažu dingsta. Gal jai daug geriau ir gražiau būtų, jei ji būtų stabiliai, nejudinama ir būtų kaip sienos apželdinimo elementas?
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių