Čia tai jau smirduku tokį galima vadintrelaxxx84 rašė:Turiu Phal. Ikaria kvepia chrizanfemom. Kažkas panašaus į kvapą laidojimo reikmenų biure
Pardavėjos kiek teko susidurt tai dažniausiai nežino jog jų kvepiančių būna, kartais įtartinai žiūri į tą uostymąDalytė rašė:Šiame pirkinių pagyrų temos puslapyje įdėtas mano įsigytas falenopsis irgi kvepiaviewtopic.php?f=33&t=784&start=330 tai va, jei pardavimuose užmatysite tokių spalvų, galite tikrinti, gal kartais kvepia
nors nesaulėtose pardavimo vietose nebūtinai kvepės, gal tik namie pasirodys kaip kvepia.
Paskutinė tai į Liodorą panaši, tai tikriausiai, kad turi violacėjos genų jei apie šitą kalbėjoteŠilingė rašė:Įkvėpta Dalytės iliustruoju savo žinutę apie savuosius kvepiančius hibridusNuotraukos ne kažką, bet gal kam kils idėjų, ką bandyti pauostyti
Tai aš ir pati ne kitaip žiūrėdavau ilgą laikąJolituxxx rašė:
Pardavėjos kiek teko susidurt tai dažniausiai nežino jog jų kvepiančių būna, kartais įtartinai žiūri į tą uostymą![]()
Kad ne Liodora, tai tikrai, nors panašumo kiek ir turiJolituxxx rašė: Paskutinė tai į Liodorą panaši, tai tikriausiai, kad turi violacėjos genų jei apie šitą kalbėjote![]()
Matau, kad ne Liodora. Tiesiog man žiedo viduriukas ir žiedo forma Jūsiškės kažkiek primena jąŠilingė rašė: Kad ne Liodora, tai tikrai, nors panašumo kiek ir turi
Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių